Uslikajte deo ekrana sa Clip2Net programom


Sigurno ste se našli u situaciji da treba da uslikate deo ekrana pa da se mučite sa PrintScreen opcijom.
Sigurno ste nekad mislili da ste uspeli da uslikate ekran sa PrintScreen opcijom pa da ste poste ustanovili da slika ipak nije uslikana.
Sigurno ste i umorni od toga da kada treba da slikate samo deo ekrana da to radite  sa PrintScreen opcijom koja uslika ceo ekran pa vi to ubacite u Paint pa popravljate.
Zašto bi se mučili sa tim kada postoji clip2net mali programčić koji Vam nudi da uslikate samo deo ekrana koji Vi želite i da to ili besplatno uploadujete na njihov server i pošaljete link slike nekome ako ste želeli nešto da mu pokažete.
Ili čak da sačuvate sliku na svoj kompjuter pa i sami uploadujete i radite sa njom šta želite.

Mnogo je jednostanije i praktičnije koristiti ovaj mali program pa Vam ga toplo preporučujem. Ne verujem da ćete se pokajati.

Uz sve to u poslednjoj verziji su ubacili i kreiranje naloga na njihovoj stranici gde možete besplatno da uploadujete slike koje ste napravili sa programom. Čak postoji i doplaćivanje za PRO verziju ali ne verujem da će Vam to baš zatrebati. Besplatna verzija je svasvim dovoljna za svačiju upotrebu.

Ako imate neki predlog za sličan program slobodno ostavite u komentaru pa da i ja sam a i drugi mogu da probaju i odluče šta im je bolje.

Takođe ako trebate neku pomoć obratite se u komentaru pa ćemo pokušati da Vam pomognemo.
Prethodni post
Sledeci post

1 коментар: